Bemutatkozás

Intézményünk a Kamaraerdei Ifjúsági Park hathektáros területén helyezkedik el. Budapest szélén, de könnyen megközelíthető, igazi vadregényes környezetben neveljük a gyerekeket. Óvodánkban három kis létszámú csoport működik, amelyekbe életkoruk alapján kerülnek a gyerekek. Intézményünk nevelőtestülete olyan programot választott, amely a gyermeki tevékenységre, a sportra és a környezet tiszteletére épülő nevelést állítja középpontba. Mivel életkorukból adódóan a gyermekek legalapvetőbb tevékenysége a játék, ezért napirendjüket úgy alakítjuk, hogy erre jusson a legtöbb idő. Ismereteik, képességeik fejlesztése érdekében azonban további foglalkozásokon is részt vesznek.

A testneveléshez ideális feltételeket biztosítanak parkunk sportpályái. A foglalkozások után és délutánonként biciklizhetnek, rollerezhetnek, görkorcsolyázhatnak a gyerekek vagy a jó erdei levegőn, a szép füves réten vagy a játszóterünkön töltjük az időt.

Célunk, hogy a gyermekek érési folyamatához igazított iránymutatással, segítségnyújtással, lépésről lépésre támogassuk személyiségük sokoldalú fejlődését.

Csoportjaink

Óvodánkban jelenleg három csoport van, a gyerekek életkoraik szerinti elosztásban. Minden csoportunkban két óvónéni felügyeli a gyerekeket.

Jelentkezés a 2022/23 nevelési évre

A jelentkezések a 2022/23-as nevlési évre már elindultak. Jelentkezni folyamatosan lehet! A jelentkezéseteket a weboldal keresztül az online form kitöltésével is le tudjátok adni vagy telefonon és e-mailen is elérhetőek vagyunk!

Amennyiben szeretnétek személyesen is megismerkedni velünk, megtekinteni intézményünket és bepillantani mindennapjainkba szívesen látunk Benneteket egy egyéni beszélgetésre, ahol minden kérdésetekre szívesen válaszolunk!

Kiscsoport

Max. csoportlétszám
18 fő

Középsőcsoport

Max. csoportlétszám
18 fő

Iskola előkészítő

Max. csoportlétszám
18 fő

Üzenet küldés

  Info

  Név: PUZZLE Óvoda és Általános Iskola
  OM azonosító: 200800
  Cím: 1112 Budapest, Kamaraerdei út 12-14.
  Telefonszám: +36-20/935-1537
  E-mail cím: tanodak@gmail.com

  Nyitva tartás:
  Hétfő - péntek: 7:00 - 17:00

  Intézményvezető: Zsidó Blanka

  Fenntartó: Egészségesebb Óvodás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány
  Adószám: 18050048-1-13
  Székhely: 2040 Budaörs, Lévai utca 33. 2/14.
  Képviselő: Zsidó Ernő
  Telefonszám: +36-20/212-7490